Cluster Management Excellence

Plast Center Danmark, som faciliterer Dansk Materiale Netværk og plastklyngen i Region Syddanmark, er indehaver af en bronzemedalje for excellent klyngeledelse.

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative

Klynge- eller netværksfacilitatorer, som har gennemgået et benchmarkingforløb foretaget af European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA) på bronzeniveau, har udvist interesse og ambitioner for klynge- eller netværksledelse på excellent niveau. Facilitatoren tildeles således en bronzemedalje fra the European Cluster Excellence Initiative (ECEI).

For opnåelse af bronzemedalje gennemgik Plast Center Danmarks leder et større interview-forløb med en ESCA benchmarking ekspert. Interviewet omfattede 36 benchmarkingpunkter omfattende klyngens- og netværkets struktur, sekretariatsledelse, kontakter og interaktioner indenfor klyngen og netværket samt sidstnævntes anerkendelse.

Resultaterne fra benchmarkingen blev præsenteret overfor Plast Center Danmarks leder med anbefalinger til løbende forbedringer med henblik på opnåelse af enten sølv- eller guldmedalje.

Plast Center Danmark, som driver et meget velfungerende sekretariat, har igangsat forberedelser for opnåelse af guldmedaljecertificering.

Se PCDs spændende
kurser

Har du spørgsmål?
Kontakt os
/om-plast-center-danmark/kontakter